Wie wij zijn

Mannou

Meubelmaker, ondernemer & oprichter van Nederhout

Over Ons | Nederhout, Meubelmaker En Maatwerk Van Hout Voor Thuis, Kantoor Of Horeca. Den Haag.

“De tekening van hout is zo geniaal, dat krijg je niet bedacht. Die pracht van de natuur wil ik eer aan doen door mooie, unieke meubels en interieurs te bouwen waar velen van genieten. Maar altijd met oog voor een duurzame herkomst én proces!”

Wouter

Officieel leerling meubelmaker – wij zien hem al als vaste kracht

Over Ons | Nederhout, Meubelmaker En Maatwerk Van Hout Voor Thuis, Kantoor Of Horeca. Den Haag.

“Gotta love hout, je kunt er oneindig veel mee! En bij Nederhout leer ik de juiste technieken om dat moois dat in m’n hoofd zit, met m’n handen te fabriceren.“

Max

Meubelmaker, ondernemer & vaste kracht bij Nederhout

Over Ons | Nederhout, Meubelmaker En Maatwerk Van Hout Voor Thuis, Kantoor Of Horeca. Den Haag.

Waar wij voor staan

Hout

We maken planeetvriendelijke meubels en maatwerk interieurs van hout. Het liefst uit Nederland en anders van zo dichtbij mogelijk: dat behoudt regenwouden en bespaart transport. We vinden het belangrijk dat jij weet waar je spullen vandaan komen. Alleen dan kan jij een echte keuze maken.

Kwaliteit en levensduur

We ontwerpen en maken stevig werk voor de lange duur. Meubels die meerdere generaties mee gaan. Het prachtige aan hout is dat je het ongekend vaak weer op kunt knappen. Gemaakt voor het leven dus!

Maatwerk & webshop

We ontwerpen in nauwe samenwerking met de klant. Bij elk project zoeken we het best passende materiaal. Dat levert het mooiste resultaat op en voorkomt verspilling van hout en tijd. Onze meestgewilde meubels vind je ook in de webshop: dat bespaart ontwerpkosten, maar toch is het altijd uniek!

Minimal waste

Bij zagen hoort afval, daarom zagen we zo zuinig mogelijk. Voor het hout dat overblijft zoeken we alternatieven en gebruiken we voor kleinere objecten of producten om ons afval te minimaliseren. En zaagsel brengen we bijvoorbeeld naar manages in de omgeving.

Wat anderen zeggen

Erik

Mannou heeft zijn meesterschap bewezen! Perfect werk geleverd. Hartelijk dank!

Arjan

Very skilled furniture designers and makers. Great knowledge of wood and other materials and exquisite sense for design and detail.

Aron

We were impressed by the serious service, and by the quality of the product delivered. Truly recommend! They never compromise with quality.

Rob

Erg blij met de mooie tuinbank van Nederhout, volledig uitgevoerd in Nederlands eikenhout. Bank zit heerlijk doordat de zitting licht schuin naar beneden loopt.

Willem

Mannou heeft voor mijn eetcafe Comeonin prachtig meubilair gemaakt, waaronder een ‘parkbank’, tafels en een stoer iepenhouten barblad. Mooi resultaat, zeer tevreden!

Kik

Nederhout gaat voor kwaliteit, creativiteit en maatwerk. Niets anders dan lof.

Wij hebben gewerkt voor